Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van je diensten?

Voor onderhoud of reparaties hanteer ik vaste tarieven. Deze vind u hier.

Ik wil onderhoud aan mijn pedicure-motor op locatie. Hoe gaat dat in zijn werk?

Sinds 2021 werk ik met een automatisch plansysteem. Vul hier uw gegevens in en plan zelf een datum & tijdstip. LET WEL: Het tijdstip kan altijd veranderen, omdat ik soms genoodzaakt ben routes aan te passen en af te stemmen met andere klanten. Meer informatie vind u hier.

Kom je in heel Nederland?

Vanwege toegenomen drukte heb ik moeten besluiten om mijn werkgebied te verkleinen. Ik kom nu enkel nog op postcodes tussen 2000 en 6999.

Kan ik ook voor meerdere collega’s een afspraak inplannen?

Natuurlijk is het super-handig wanneer ik op locatie kom, dat er meerdere afspraken in 1 stad of dorp gepland staan. Een bijkomend voordeel is dat de voorrijkosten dan gedeeld worden door het aantal collega’s. Wanneer u voor meerdere collega’s een afspraak wilt inplannen is het handig om dit aan te vragen middels het contactformulier.

Kan ik mijn machine ook opsturen?

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw machine naar mij op te sturen. Sterker nog: ook hier heb ik een unieke mogelijkheid voor. Meer informatie vind u hier.

Kan ik ook langskomen met mijn machine?

Op Dinsdagen en Zaterdag-ochtend bent u van harte welkom in mijn werkplaats in Weert. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, klikt u hier.

Hoe lang duurt een onderhoudsbeurt?

Een standaard onderhoudsbeurt duurt ongeveer 45min. Wanneer ik bij u langskom op locatie is het belangrijk om te weten dat ik altijd een leenapparaat bij me heb, zodat u gewoon kunt doorwerken tijdens de onderhoudsbeurt.

Verkoop je ook Pedicure-Apparatuur?

In januari 2021 heb ik een eigen showroom en werkplaats geopend aan De Noord 2b in Weert. U bent hier van harte welkom om mijn assortiment te komen bekijken. Ik ben enkel op afspraak geopend, zodat ik u in alle rust te woord kan staan en uitleg kan geven. Het gehele assortiment vind u op mijn webshop: www.pedicurewereld.nl. Maakt u liever meteen een afspraak? Klik dan hier.

Kom je ook in België?

Ja, ik kom in de Belgische provincies Limburg en Antwerpen. De vaste tarieven vind u hier.

Repareer je alle merken?

Helaas staan sommige merken het niet toe dat “derden” aan hun apparatuur werken. Vaak moeten deze machines terug naar de importeur of zelfs naar de fabrikant voor reparaties of regulier onderhoud. Meestal word dat bij de verkoop niet vermeld. Voorbeelden van deze merken zijn: Gerlach, Ruck, Beahr, Primus, Octopus, Hadewe.

Hoe kan ik betalen?

Voor alle gedane werkzaamheden ontvangt u een factuur. Deze mag u contant betalen, maar ook middels overschrijving. Bij de factuur zit ook een betaallink, zodat u gemakkelijk, veilig en snel de openstaande factuur kunt betalen.

WhatsApp chat