Onderhoud of reparatie Pedicuremotor

Onderhoud of reparatie aan uw pedicuremotor, klaar terwijl u werkt!

U heeft een drukke praktijk en weinig tijd en zin om op een vrije dag naar uw leverancier te rijden om uw pedicuremotor een onderhoudsbeurt te laten geven. Echter is een jaarlijks onderhoud belangrijk om uw belangrijkste gereedschap in topconditie te houden.

U mag uw pedicuremotor naar mij opsturen. De onderhoudsbeurt of reparatie zal dan z.s.m. uitgevoerd worden. In de meeste gevallen heeft u uw machine enkele dagen nadat ik hem ontvangen heb weer in huis! Wilt u uw machine opsturen en heeft u geen leenapparaat nodig? Vul dan hier alvast uw gegevens in.

Desgewenst stuur ik u eerst een leenapparaat toe, zodat u geen inkomsten hoeft te missen. Voor deze service worden alleen verzendkosten in rekening gebracht.

Ook kunt u ervoor kiezen om langs te komen in mijn werkplaats/showroom. Deze is gevestigd aan De Noord 2b, 6001DA Weert (Nederland). Deze is enkel geopend op afspraak (op dinsdag en zaterdag). Doorgaans kunt u er dan op wachten onder het genot van een kopje koffie/thee.

Onderhoud wordt ten alle tijden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de fabrikant. Lagers worden altijd vervangen! De vervangen onderdelen krijgt u netjes overhandigd. Ook krijgt u een onderhoudsrapport waarin beschreven staat welke werkzaamheden uitgevoerd zijn.

Ik hanteer vaste tarieven voor onderhoud en reparatie’s. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!

Kijk hier voor de tarieven

Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail.

WhatsApp chat