Nieuws

NEN3140

Wist u dat alle elektrische apparaten in uw praktijk of salon gecontroleerd dienen te worden volgens de ArboWet? Voor ZZP-ers geldt dit (nog) niet. Mits de apparatuur niet in aanraking komt met klanten/cliënten. Denk hierbij aan uw pedicure-motor en behandelstoel. Indien u personeel in dienst heeft (of een stagiaire) is deze controle verplicht gesteld. Pedicure-Service.nl is gecertificeerd om deze controles uit te voeren. Vanaf 1 december kunt u uw wensen kenbaar maken bij het maken van een afspraak.

Werkgebied

01-09-2022

Door toenemende drukte en hoge (brandstof)kosten, ben ik helaas genoodzaakt mijn werkgebied te verkleinen. Vanaf heden is het enkel nog mogelijk om een afspraak op locatie in te plannen voor 🇳🇱 postcode 2000 t/m 6999. En voor België 🇧🇪 de provincies Limburg en Antwerpen.

Let’s get digital

In Juni 2022 ben ik gestart met het digitaal maken van de onderhoud/reparatie rapporten. Dit is niet alleen handiger met opslaan voor later, maar ook nog eens papier-besparend. Wist u dat het digitaliseren een 1000 vellen papier per jaar scheelt?

Nieuwe Bus

Na meer dan 200.000 km op 4 jaar te hebben gereden was mijn eerste busje aan vervanging toe. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn heb ik in mei 2022 een nieuwe Renault bus in gebruik genomen. De inrichting heb ik speciaal aangepast op mijn werkzaamheden. Zo heb ik bijvoorbeeld 230v aan boord zonder dat ik een kabel nodig heb. Ik kan dus op iedere locatie staan. Daarnaast is de nieuwe bus hoger dan de oude, zodat ik nu staand kan werken.

Mijn oude liefde
WhatsApp chat