Nieuws

Locatie-bezoeken

Inmiddels bestaat pedicure-service.nl alweer 6 jaar. Een mooie mijlpaal. In 2018 ben ik het bedrijf gestart met het idee om service te bieden aan pedicures. In de afgelopen 6 jaar heb ik ruim 2000 klanten bezocht op locatie. Hierdoor heb ik ook veel uren doorgebracht in files. Daarnaast zijn ook het aantal apparaten dat ik per pakketdienst ontvang, drastisch gestegen in de afgelopen jaren. Steeds meer pedicures maken gebruik van Veilig Verzegeld Versturen. Ook zijn er plannen ontstaan voor het vervaardigen van hoogwaardige pedicure-apparatuur. Die wil ik gaan vervaardigen in de nieuwe werkplaats. Er is echter 1 ding waar het aan ontbreekt en dat is tijd! Daarom heb ik het besluit moeten nemen om met ingang van 1 mei 2024 te stoppen met locatie-bezoeken. Uiteraard kunnen de mensen die bij mij een stoel of een unit hebben gekocht nog steeds rekenen op service “aan huis”.

Nieuwe Werkplaats

Ergens in het 2de kwartaal van 2024 verwacht ik intrek te nemen in de nieuwe werkplaats aan de Hoolstraat in Weert. De werkzaamheden vorderen gestaag. Hou deze pagina in de gaten voor updates.

Vakanties 2024

I.v.m. vakantie ben ik afwezig op de volgende data:

Voorjaarsvakantie 26-4 t/m 12-5

Zomervakantie 15-7 t/m 4-8

Najaarsvakantie 21-10 t/m 29-10

NEN3140

Wist u dat alle elektrische apparaten in uw praktijk of salon gecontroleerd dienen te worden volgens de ArboWet? Voor ZZP-ers geldt dit (nog) niet. Mits de apparatuur niet in aanraking komt met klanten/cliënten. Denk hierbij aan uw pedicure-motor en behandelstoel. Indien u personeel in dienst heeft (of een stagiaire) is deze controle verplicht gesteld. Pedicure-Service.nl is gecertificeerd om deze controles uit te voeren. Vanaf 1 december kunt u uw wensen kenbaar maken bij het maken van een afspraak.

Werkgebied

01-09-2022

Door toenemende drukte en hoge (brandstof)kosten, ben ik helaas genoodzaakt mijn werkgebied te verkleinen. Vanaf heden is het enkel nog mogelijk om een afspraak op locatie in te plannen voor 🇳🇱 postcode 2000 t/m 6999. En voor België 🇧🇪 de provincies Limburg en Antwerpen.

Let’s get digital

In Juni 2022 ben ik gestart met het digitaal maken van de onderhoud/reparatie rapporten. Dit is niet alleen handiger met opslaan voor later, maar ook nog eens papier-besparend. Wist u dat het digitaliseren een 1000 vellen papier per jaar scheelt?

Nieuwe Bus

Na meer dan 200.000 km op 4 jaar te hebben gereden was mijn eerste busje aan vervanging toe. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn heb ik in mei 2022 een nieuwe Renault bus in gebruik genomen. De inrichting heb ik speciaal aangepast op mijn werkzaamheden. Zo heb ik bijvoorbeeld 230v aan boord zonder dat ik een kabel nodig heb. Ik kan dus op iedere locatie staan. Daarnaast is de nieuwe bus hoger dan de oude, zodat ik nu staand kan werken.

De oude bus tot mei 2022
WhatsApp chat