Nieuwe Werkplaats

Op donderdag 13 juni 2024 zal de oplevering/sleuteloverdracht van de nieuwe loods plaatsvinden. Vanaf die datum ga ik aan de slag om z.s.m. een nieuwe werkplaats te realiseren. Uiteraard blijft het bekende “bistro”-principe gehandhaafd en wordt zelfs uitgebreid. U kunt dus nog beter meekijken met een onderhoudsbeurt/reparatie.

De nieuwe loods is gelegen aan de Hoolstraat in Weert-zuid (achter de legendarische Telstar studio’s van Johny Hoes). Op een geheel nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein: Kanaalzone 2 aan de rand van Weert, vlakbij natuurgebied (en zwembad) de IJzeren man. Op steenworp afstand van vakantiepark de Weerter Bergen. Ideaal dus om een bezoekje aan de showroom/werkplaats te combineren met een vakantie of fiets-/wandeltochtje in Weert.

Het exacte adres heb ik nog niet op de website geplaatst om verwarring (met opsturen e.d.) te voorkomen. Want tot de datum van de verhuizing blijft het oude adres, De Noord 2b, 6001DA in Weert de hoofdvestiging. Daar kunt u tot nader bericht (op afspraak) terecht voor alle reparatie’s en onderhoudsbeurten. Zodra de verhuizing achter de rug is, en het nieuwe adres in gebruik wordt genomen, wordt dit gecommuniceerd via de website en sociale kanalen.

De loods wordt in principe “kaal” opgeleverd. Dat betekend dat er een hoop werk verzet moet worden om er een volwaardige showroom/werkplaats van te maken. Denk hierbij aan het aanleggen van water, elektriciteit en verwarming. Maar ook het plaatsen van een toilet en keukenblok. Storten van een dekvloer op de eerste verdieping. Het aanbrengen van een speciale coating op de vloer en een plafond met voldoende verlichting behoren ook tot deze werkzaamheden.

29-05-2024

Inmiddels staat ook de vakantie-periode voor de deur. In deze periode is het moeilijk om vakmensen te krijgen om bepaalde klussen uit te voeren. Om die reden kan ik nog geen datum geven voor de officiële opening. Hou daarom de website en de socials goed in de gaten.

Op deze pagina zal ik foto’s toevoegen van de laatste ontwikkelingen:

13-06-2024 Oplevering
20-06-2024 Cement dekvloer
WhatsApp chat