BQE Werkstoelen

Vanaf 2019 is Pedicure-Service.nl trotse partner van Back Quality Ergonomics (B.Q.E.).

B.Q.E. Houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogwaardige en ergonomische werkstoelen.

Werkend aan de schoonheid en wellness van anderen zijn uw handen goud waard… maar met rug-, nek- of schouderklachten houdt niemand het lang vol. Goed zorgen voor uw eigen lichaam door klachten aan te pakken én te voorkomen: met duurzame ondersteuning in een dynamische zithouding. Dat is simpelweg jarenlang werken met plezier – door te investeren in kwaliteit.

Proefplaatsing

Overtuig uzelf van de kwaliteit en het positieve effect dat deze stoelen hebben op uw lichaam. Pedicure-service.nl biedt u daarom de mogelijkheid om deze werkstoelen maar liefst 2 weken -geheel gratis en vrijblijvend- te ervaren op uw eigen werkplek.

Uit het uitgebreide assortiment van BQE heb ik samen met specialisten 2 werkstoelen geselecteerd die uitermate geschikt zijn voor de pedicure/schoonheidsspecialiste.

De Dynamic

De BQE Dynamic stimuleert een actieve werkhouding. Door de combinatie van een beweegbare zitting en rug wordt de gebruiker gedwongen om met een rechte rug te werken. De Dynamic heeft een basisprijs van € 1200,- excl. Btw.

Dynamic
instructie-video Dynamic

De Ergo Solex

De BQE Ergo Solex is een werkstoel voor een passieve werkhouding. Maar ten opzichte van de bekende merken biedt deze stoel extra steun op de zitbotten. De BQE Ergo Solex is leverbaar vanaf € 795,- excl. Btw.

Ergo Solex

Standaard worden de werkstoelen geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs van €75,- excl. Btw zijn deze stoelen leverbaar in tal van ander kleuren. Ook is het mogelijk om ervoor te kiezen de stoel uit te laten voeren in twee of 3 verschillende kleuren. Dit is mogelijk voor een meerprijs van €125,- excl. Btw. U kunt ook zelf het stof aanleveren voor de bekleding van de werkstoel. Hier zit een meerprijs van € 135,- excl. Btw.

Tijdens een proefplaatsing krijgt u voor ongeveer 2 weken de beschikking over beide bovenstaande stoelen. Zo kunt u zelf vrijblijvend ervaren welke stoel het beste bij uw werkhouding past.

Download hier de brochure in PDF

WhatsApp chat