De Noord 2b

Sinds 1 Januari 2021 bent u ook van harte welkom in mijn showroom met “Bistro”-werkplaats aan de Noord 2B in Weert. Transparantie staat hier voorop! Onder het genot van een drankje kunt u meekijken met de service-beurt en leg ik u graag wat meer uit over het gebruik van uw apparaat. Naast de werkplaats is er ook een showroom waar enkel kwaliteitsproducten opgesteld staan. Graag leg ik u persoonlijk uit welke apparatuur er het beste bij u passen. Uiteraard zijn er in de showroom ook diverse mooie aanbiedingen, die enkel in de showroom gelden!

Aangezien ik dagelijks met mijn mobiele werkplaats op pad ben, is dit enkel op afspraak mogelijk. Op dinsdag en zaterdag ben ik meestal aanwezig.

Wenst u een afspraak te maken om langs te komen in de werkplaats? Vul dan dit formulier in:


    NederlandBelgië    DinsdagZaterdag


    10:00uur11:00 uur12:00

    Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA. Hierop zijn de Google Servicevoorwaarden en Privacybeleid van toepassing.

    WhatsApp chat