Kwaliteit en betrouwbaarheid

Behandelstoelen

Pedicure-Service.nl is constant op zoek naar betrouwbare partners die kwaliteit (net als ik) hoog in het vaandel hebben staan. SB-Design uit Bergeijk is een van die nieuwe partners. SB-Design is een klein bedrijf met grote ervaring in zowel de pedicure- als schoonheidsbranche. De eigenaar heeft al meer dan 30 jaar behandelstoelen van diverse merken verkocht en gerepareerd. Hij weet als geen ander aan welke eisen een behandelstoel moet voldoen. Zo’n 5 jaar geleden besloot hij dan ook om deze kennis in een eigen lijn van behandelstoelen te vereeuwigen…

Het resultaat mag er dan ook zijn! De speerpunten van kwaliteit liegen er dan ook niet om. Als u kiest voor een stoel van SB-Design kiest u voor:

  1. Een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem
  2. 3 Jaar fabrieksgarantie
  3. 1 week levertijd in alle gewenste kleuren
  4. 24/7 service in geval van nood
  5. Onderdelen altijd op voorraad en binnen handbereik
  6. Service via Pedicure-Service.nl (altijd bereikbaar)
  7. Schappelijke prijzen
Zeer stabiele Dermis behandelstoel

Klik hier voor meer informatie over de behandelstoelen

Pedicure-motoren

Ik vergelijk pedicure-motoren vaak met auto’s. Een pedicure-motor moet namelijk (net als een auto) bij u en uw werkzaamheden passen.

Als je een nieuwe auto gaat kopen, maak je altijd eerst een proefrit. Waarom zou je bij de aanschaf van een pedicure-motor dan ook niet eerst eens proberen?

In de showroom in Weert staan diverse modellen voor u klaar. Ik werk uitsluitend op afspraak zodat ik u in alle rust alles kan uitleggen.

WhatsApp chat