Voetbediening

Een behandelstoel is vaak voorzien van een aantal elektrische motoren om de stoel in allerlei posities te kunnen instellen. Veel pedicures maken veel te weinig gebruik van deze functie. De behandelstoel moet telkens zo gepositioneerd worden dat de pedicure zijn/haar lichaam zo min mogelijk belast.

Iets wat ik nooit heb begrepen is een pedicure-stoel met handbediening. Ook dat is waarschijnlijk gedaan om de verkoopprijs zo laag mogelijk te houden. Maar een pedicure moet allerlei rare capriolen uithalen om bij zo’n handbediening te komen om de stoel te kunnen verstellen. Met een voetbediening verstel je de stoel veel gemakkelijker en ben je dus ook eerder geneigd om dit te doen. Dit draagt bij aan ergonomisch werken. Voor elk type behandelstoel is een voetbediening te maken. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

De voetbediening is gemaakt van een gladde kunststof, dit maakt reinigen eenvoudig. De stevige schakelaars zijn vrijwel onverwoestbaar.

Aan de onderzijde is deze voetbediening voorzien van anti-slip doppen die (deels) geïntegreerd zijn in de behuizing. Zo laten zij nooit meer los.

WhatsApp chat