Veilig Verzegeld Versturen.

Mede dankzij uw feedback probeer ik continu mijn service en producten te verbeteren. Zo ook de vernieuwde en verbeterde opstuur-service.

Het is natuurlijk super handig wanneer ik met mijn mobiele werkplaats een onderhoudsbeurt of reparatie uitvoer aan uw pedicuremotor bij u op locatie.

U krijgt dan te maken met voorrijkosten. Deze zijn per provincie verschillend. Ook al zijn deze voorrijkosten inmiddels deelbaar (indien u met meerdere pedicures uit 1 plaats een afspraak maakt), kan het voor u nog best prijzig zijn.

Veel pedicures zijn niet zo gecharmeerd van het opsturen van hun geliefde machine. Dat heeft mij aan het denken gezet. Daarom bied ik vanaf nu een nieuwe unieke service: Veilig Verzegeld Versturen (VVV).

U ontvangt van uw vertrouwde bezorger van PostNL een stevige kunststof koffer die bovendien verzegeld is. In deze koffer zit een Leenapparaat die u geheel GRATIS mag gebruiken. Vervolgens verpakt u uw machine in deze koffer en voorziet deze weer van een meegeleverd zegel en retour-label. U hoeft nu enkel nog de koffer af te geven bij een PostNL verzendlocatie bij u in de buurt.

Zodra uw machine klaar is, komt hij weer verzegeld naar u toe. U hoeft dan enkel de leenmotor nog te retourneren. Deze service kost € 30,- excl. BTW.

Bekijk hier een video met nog meer informatie.

Super handig, toch? Voor meer informatie bel/App/Sms: 06-51230465 of vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Verzegeling met uniek nummer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat