!!!NIEUW!!! Try Before You Buy

Bent u op zoek naar een nieuwe pedicure-motor, dan zou u deze het liefst een keer uitproberen.

Pedicure-service.nl biedt u die mogelijkheid.

Samen met u ga ik op zoek naar de machine die het beste bij u (en uw werkzaamheden) past. Als we een of meerdere modellen hebben gevonden, mag u deze 2 weken proberen in uw eigen werkomgeving.

Pedicure-service.nl werkt enkel samen met vooraanstaande partners en merken, die (net als pedicure-service.nl) kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. 

Neem vrijblijvend contact op en wellicht kunt u binnenkort al gratis proberen.

13 gedachtes over “!!!NIEUW!!! Try Before You Buy”

  1. Hallo Marian,

   Afhankelijk van het merk en leeftijd van de machine, kunt u deze eventueel inruilen. Ik heb geen prijslijst voor pedicure-motors voorhanden, omdat ik mij aanpas aan de prijzen van de importeurs. Bovendien is het niet raadzaam om een motor te kiezen op basis van de prijs, maar op basis van de motor die bij u past! Indien we samen enkele passende modellen hebben gevonden, krijgt u uiteraard van te voren de prijzen van deze machines.

 1. Kun je me wat prijzen doorsturen van natfrees als beginnende zelfstandig schoonheidsspecialiste in bijberoep, graag een motie van 40000 toeren

  1. Beste Jessica,

   Ik heb u vanochtend een mail gestuurd met de gevraagde informatie. Helaas heb ik een bericht ontvangen dat de mail niet is afgeleverd. Ik probeer het later vandaag nogmaals.

 2. Beste,

  Ik ben op zoek naar een natfrees , omdat ik voor een bepaalde schimmelbehandeling met nat moet werken om oververhitting te voorkomen.
  Zou u mij een mail kunnen sturen met wat u in aanbieding heeft?
  Ik wil weten hoe het dan in zijn werk gaat voor onderhoud en vervangtoestel. Moet dit dan naar nederland verstuurd worden en hoe gaat dat in zijn werk.

  Bedankt voor de info.
  Groeten

 3. Beste,
  Ik heb interesse om mij een freestoestel met nattechniek aan te schaffen. Ik ben woonachtig in Belgie, Limburg, Sint-Truiden. Geldt de werkwijze ‘try before’ hier dan ook? Kan u mij hieromtrent inlichten? Kan U mij een suggestie geven omtrent een natfrees (liefst met led)? Ik ben beginnende pedicure. Grtn , Nathalie – nathaliecaudry@telenet.be

  1. Beste Nathalie,

   Try before you buy geldt in principe voor heel Nederland en België. Als beginnend pedicure zou ik niet direct voor duurste machine gaan. Ik zal u vanavond een e-mail sturen met meer informatie.

 4. Dag Jeroen,
  Doet u ook onderhoud aan een hadewe spr 3 natfrees van 7 j.oud. Waarvan 5 j.af en toe gebruikt.
  Is 1x op onderhoud geweest.
  Extra vervangstukjes zijn nooit gebruikt.
  Wat is een richtprijs?
  Ik heb de originele doos.
  Hoe werkt het verzenden en waar in Nederland is het gelegen?
  Mvg, Ria (2350 Vosselaar ,België )

  1. Hallo Ria,
   Dat is zeker mogelijk. Een onderhoudsbeurt kost €120,- excl btw. Daar zitten alle standaard onderdelen zoals lagers bij inbegrepen. Ik woon in Weert. Dat is net over de grens bij Bocholt/Bree.
   U kunt uw machine naar mij opsturen, dan heeft u hem binnen een week weer retour (afhankelijk van de bezorger).

  1. Beste Marianne, dat is mogelijk. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u het beste even telefonisch contact opnemen of via e-mail.

  1. Beste Marianne, dat is mogelijk. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u het beste even telefonisch contact opnemen of via e-mail.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat